op afstand

Support

Meetwerk-ICT biedt u de mogelijkheid om uw computer op afstand over te nemen op een makkelijke maar vooral veilige manier. U kunt tijdens de verbinding mee kijken wat wij op uw PC uitvoeren. Zo heeft u de controle over wat wij doen. Deze software gegenereerd een ID nummer en een bijbehorend wachtwoord. Dit ID is elke keer uniek als de software wordt gestart. Deze zal dus nooit twee keer hetzelfde zijn, waardoor er dus nooit ongewenst verbinding kan worden gemaakt met uw computer.

Wat zijn uw voordelen?

De voordelen hiervan zijn dat u als klant snel bent geholpen en in de meeste gevallen direct weer verder kunt met uw werkzaamheden. U hoeft dus niet te wachten totdat wij bij u op locatie zijn en dat scheelt u kostbare tijd.

Maakt u gebruik van onze cloud diensten, of RDS servers? Neem dan contact op met de helpdesk, zij kunnen u dan altijd op afstand helpen. Doordat wij uitsluitend gebruik maken van HP hardware, kunnen wij u altijd van dienst zijn via HP ILO X. Als uw serviceengineer vraagt om teamviewer te starten, klik dan op bovenstaande knop. Android, Apple of Linux? Ga dan naar https://get.teamviewer.com/meetwerkict

Download Teamviewer