Wat doen wij?

Organisatie

Per 1 januari 2013 heeft onze organisatie de werkzaamheden en relaties van Meetwerk Automatisering overgenomen.
Wij zijn hier erg trots op, en zullen het mooie pad wat Meetwerk Automatisering volgde doorzetten.
Kwaliteit, service gerichtheid, en vooral stablititeit in uw ICT omgeving waren en zijn onze speerpunten.

Meetwerk ICT is een hightech ICT organisatie, gespecialiseerd op het gebied van netwerkinfrastructuren, security en storage bij MKB en middelgrote organisaties. Uw netwerkinfrastructuur is het fundament van uw ICT organisatie… dat moet natuurlijk wel staan als een huis en tegen een stootje kunnen!

Uw partner op netwerkgebied

Uw netwerk is het fundament van uw automatiseringsomgeving, of het nou gaat om één of meerdere bedrijfslocaties. U deelt er uw kostbare randapparatuur als printers, netwerkscanners en internetverbindingen mee, u bewaart en deelt informatie en gegevens binnen uw organisatie, Belangrijke software is gecentraliseerd, zodat meerdere gebruikers gelijktijdig gebruik kunnen maken van deze applicaties. Uw gebruikers kunnen beter samenwerken door het delen van agenda’s en adresboeken. U netwerk stelt uw medewerkers in staat om snel e-mailberichten te versturen over de hele wereld en het internet als informatiebron te gebruiken.

Welke wensen u ook wilt verwezenlijken en welke knelpunten er ook zijn op te lossen, Meetwerk ICT is uw betrouwbare partner op netwerkgebied.

Uw doelstellingen

Wat uw automatiseringsbehoefte en uw bedrijfsdoelstellingen ook zijn, uw netwerk en de daarbij behorende beveiliging en opslagmogelijkheden vormen de basis van uw dagelijkse opereren. Zonder netwerk, immers geen uitwisseling van gegevens- en delen van programmatuur! En in deze hoog geautomatiseerde economie, kunt u geen dag, geen uur, geen minuut meer zonder automatisering. Verlies van productiviteit, omzet, efficiency en zonder twijfel een grote handicap in het uitvoeren van uw kernactiviteiten.

Automatisering dient uw kernactiviteiten zo optimaal mogelijk te ondersteunen, en u dient er blind op te kunnen vertrouwen dat het fundament van uw automatisering staat als een huis en tegen een stootje kan. U kunt er letterlijk op bouwen en vertrouwen, en als het even kan op de meest efficiënte en minst kostbare manier!

Bij storing of uitval van cruciale onderdelen van uw netwerk, wilt u acute en adequate ondersteuning, zodat alle werkzaamheden binnen de kortste tijd kunnen worden voortgezet. Waar mogelijk helpen wij u telefonisch en op afstand weer op weg, anders kunnen wij de betreffende onderdelen snel vervangen en de defecte componenten repareren zonder dat daarbij overbodige productietijd verloren gaat. Bij uitgebreide netwerkwerkzaamheden maken wij een op maat gesneden tijdplan (avonduren, weekenden) om de werkzaamheden te verrichten zonder de dagelijkse operatie te verstoren.

Kortom, u houdt niet van verrassingen en wilt een betrouwbare netwerkinfrastructuur en een partner die uw netwerk snel, efficiënt en betaalbaar onderhoudt!