Organisatie

Werkwijze

Door samen naar de reeds aanwezige netwerkcomponenten en uw huidige netwerkinfrastructuur te kijken en daarnaast uw operationele automatiseringsbehoeften te leggen, kunnen wij u snel en doeltreffend adviseren hoe u uw netwerk kunt optimaliseren en knelpunten kunt oplossen. Wij leveren netwerkcomponenten, zoals servers, routers en switches van geselecteerde A-fabrikanten, evenals uw randapparatuur en netwerksoftware. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor draadloze netwerken en koppelingen van thuiswerkplekken en filialen.

De I en C van ICT

Wij helpen u met het maken van een keuze voor de data en voip verbindingen waarover alle gegevens binnen uw netwerk en met de buitenwereld worden uitgewisseld. Een belangrijk onderdeel van uw netwerk is de beveiliging ervan. Naarmate u meer informatie deelt met de buitenwereld, stelt uw organisatie hogere eisen aan beveiliging. En ook wanneer u een verhoogde behoefte heeft aan opslagmogelijkheden binnen uw netwerk, bent u bij Meetwerk ICT aan het juiste adres.

Uw ICT Optimaal

Regelmatig overleggen wij met u of uw automatisering nog voldoet aan uw wensen of verwachtingen. Zo blijven we samen aan de knopjes draaien om uw ideale netwerk te creeren