Organisatie

Profiel

Per 1 januari 2013 heeft onze organisatie de werkzaamheden en relaties van Meetwerk Automatisering overgenomen. Wij zijn hier erg trots op, en zullen het mooie pad wat Meetwerk Automatisering volgde doorzetten. Kwaliteit, service gerichtheid, en vooral stabiliteit in uw ICT omgeving waren en zijn onze speerpunten.

Meetwerk ICT is een hightech ICT organisatie, gespecialiseerd op het gebied van netwerkinfrastructuren, security en storage bij MKB en middelgrote organisaties. Uw netwerkinfrastructuur is het fundament van uw ICT organisatie… dat moet natuurlijk wel staan als een huis en tegen een stootje kunnen!

Staat als een huis!

Uw netwerk is het fundament van uw automatiseringsomgeving, of het nou gaat om één of meerdere bedrijfslocaties. U deelt er uw kostbare randapparatuur als printers, netwerkscanners en internetverbindingen mee, u bewaart en deelt informatie en gegevens binnen uw organisatie, Belangrijke software is gecentraliseerd, zodat meerdere gebruikers gelijktijdig gebruik kunnen maken van deze applicaties. Uw gebruikers kunnen beter samenwerken door het delen van agenda’s en adresboeken. 

Uw ICT Optimaal!

U netwerk stelt uw medewerkers in staat om snel e-mailberichten te versturen over de hele wereld en het internet als informatiebron te gebruiken. Op deze basis, stabiliteit, is ons hele bedrijf gefundeerd. Automatisering is gereedschap en staat ten dienste van U ! Welke wensen u ook wilt verwezenlijken en welke knelpunten er ook zijn op te lossen, Meetwerk ICT is uw betrouwbare partner op netwerkgebied.